Yhteistyökumppanit

Alvar Pet on suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki. www.alvarpet.com
Alvar Pet on perustettu sovittamaan yhteen lemmikit ja ympäristötietoisuus. Yritys tarjoaa koiralle ja koiranomistajalle helppoja, tarvelähtöisiä ja korkealaatuisia sekäympäristölle vaikuttavia vastuullisia ratkaisuja.

Kotimainen JR-Koiran verkkokauppa
 

Tutustu laajaan valikoimaan osoitteessa: https://jrkoira.fi/

JR-Koira on allergisenkin koiran nami- ja herkkukauppa. Löydät valikoimasta lisäksi myös lelut, aktivointimatot ja -kupit, koulutustarvikkeet, kirjat sekä täysravinnot. 

 
Yli 89 euron tilauksiin ilmainen toimitus Matkahuollon ja Postin noutopisteisiin. Erittäin nopea toimitus, 1-2 arkipäivää!
 
ETU: Näppäile kassalla olevaan kommenttikenttään ”Kiveko” ja saat extramäärän maistiaisia. Näytteet räätälöidään aina muun tilauksen proteiinien mukaan. 
 
Yhteystiedot: info@jrkoira.fi, p. 041 314 9888, @jrkoira
Tavoitat kauppiaan Jonna Rosimon myös somessa ja voit kysyä tuotteista lisätietoja, myös puhelimitse!

Koirien kauneushoitola ja trimmaamo Fiiniksi www.fiiniksi.fi Lämminhenkinen, ammattitaitoinen ja vastuullinen koiratrimmaamo Espoon Iivisniemessä.Tarjoamme Kivekon jäsenille ensimmäisen käynnin (pesu ja trimmaus koneella/saksilla) -15%. Tarjous koskee pieniä ja keskikokoisia koiria. Lisäksi kaikille roduille kynsienleikkuu vain 5,- (norm. hinta 10,-). Maksu käteisellä tai pankkikortilla.

Varaa aika nettisivuilta ja kirjoita varauksen lisätietoja-kohtaan koiran nimi, rotu ja sana: Kiveko. Esim. Turre, mix-rotu, Kiveko. Voit varata ajan myös soittamalla: 044 9777 404. Iivisniemenkatu 4, Espoo. Tervetuloa!

Essi Nurminen Tmi 
Essi on suorittanut koirahierojan ammattitutkinnon sekä rangan mobilisointiin ja traktioon keskittyvän lisäkoulutuksen. Hoidossa tärkeää on koiralähtöisyys, hyvä asiakaspalveluhenki ja toiminnan läpinäkyvyys. Ennakoiva hoitotyö on tärkeää ja jokainen koira on tervetullut hierontaan, vaikkei varsinaista oireilua olisikaan.
 
Essi toivottaa Kivekolaiset lämpimästi tervetulleiksi ja tarjoaa jäsenille 15 %:n alennuksen palveluistaan. Essi tekee kotikäyntejä tai ottaa vastaan Peten Koiratarvikkeella Vantaalla, os. Tammiston ostospuisto, Sähkötie 2-6, 01510 Vantaa. Varaa aika 041-3185154 tai nurminen.essie@gmail.com ja mainitse, että olet Kivekon jäsen.

AlfaPet Eläinlääkärit Oy www.alfapet.fi

Eläinlääkärit ja hoitajat ovat ammattitaitoisia, lämminhenkisiä ja helposti lähestyttäviä. Lemmikkisi elämänlaatu on meille tärkeä asia. AlfaPet  Espoon Kauklahdessa.