Aktiivista koiraharrastustoimintaa

Kesä 2016

Kurssit pidetään tilapäisessä koira-aitauksessa Kivenlahdessa, osoitteessa Meriusva 4. HUOM! Koira-aitauksen vierellä EI ole parkkipaikkoja eikä aitauksen viereen pääse ajamaan autolla metron työmaan vuoksi.

 

Tutustuthan koirakoulujen osallistumisohjeisiin ennen kurssille ilmoittautumista, kiitos!

 

 

Agilityn kesätreenit (3 krt) PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin 8.6, 15.6 ja 22.6

klo 19.15–20.45

Hinta: 30€

Agilityn kesätreenit ovat avoinna jonkun aikaisemmin pidetyn KIVEKO:n agilitykurssin käynneille koirille tai jo agilityssä kisaaville koirakoille. Kesätreeneihin osallistuvavan koiran tulee olla perustottelevainen ja pysyä ohjaajan hallinnassa ollessaan vapaana, koska muita koirakoita on harjoittelemassa samaan aikaan kentällä. Kesätreeneissä ei ole varsinaista rataa, vaan esteitä treenataan alkukeskustelun jälkeen 1-3 kpl estettä kerrallaan, harjoitellen esteiden suoritustapoja tai ohjaustekniikkaa. Osallistujat saavat vaikuttaa treenisisältöön (mitä esteitä kannetaan esille). Osallistuja sitoutuu auttamaan esteiden kantamisessa sekä radan rakentamisessa ja purkamisessa ohjeiden mukaan.

 

Arkitottis (5 krt) TÄYNNÄ

Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin 1.6., 8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6.

klo 18–19

Hinta: 35€

Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta ja arkielämän sujuvuutta koiran kanssa. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille. Koiralla ei tarvitse olla aikaisempaa kurssikokemusta.

 

Rally-toko (5 krt) TÄYNNÄ

Harjoitukset pidetään maanantaisin ja torstaisin 6.6., 13.6., 16.6., 20.6. ja 23.6.

klo 18–19

Hinta: 37€

Rally-tokossa tehtävänä on suorittaa erilaisista tehtävistä koostuva rata. Tärkeintä on koiran ja ohjaajan iloinen yhteistyö. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille. Kurssille osallistuvan koiran tulee olla perustottelevainen.