Laumakävelyt (6 krt)

Kaikki mukaan laumakävelyille harjoittelemaan sujuvaa ulkoilua yhdessä muiden koirien kanssa. Laumakävelyt tiistaisin 4.4. – 30.5. klo 19 (päättyy noin 20 maissa, osallistujista riippuen). Lähtö Ruukinmäen koirapuiston edestä.

Laumakävelyt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia, joihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tarkoitus on tehdä kävelylenkki yhdessä muiden koirakoiden kanssa. Kyseessä ei ole varsinainen koulutustapahtuma (ohjaajalla oma koira mukana), joten koira tulee olla taluttajan hallinnassa.

Kävelyllä pidämme jokaisen koiran kytkettynä ja kunnioitamme muiden koirien oman tilan tarvetta. Kysythän siksi aina etukäteen onko koirallasi lupa tervehtiä muiden osallistujien koiria, kiitos! Laumakävely on erinomainen tilaisuus siedättää ja halutessaan tutustuttaa koiraasi muihin koiriin (mm. yli-innokkaat, arat ja epävarmat koirat). Ellet halua, että koirasi tervehtii muita koiria, tai että haluat muiden antavan teille tilaa, voit kiinnittää keltaisen nauhan koirasi hihnaan. Tervetuloa mukaan ulkoilemaan yhdessä!

Kivenlahden rantaraitilla on aina hienot maisemat.