Aktiivista koiraharrastustoimintaa

Tervetuloa mukavalle koiraleirille koiraharrastuksen pariin!

Aika: la 11.9.2021 klo 11 – su 12.9.2021 klo 14
Paikka: Pohjantilan leirikeskus, os. Joenperäntie 262, 32200 Loimaa
Ilmoittautuminen 1.6.2021 alkaen: https://holvi.com/shop/KIVEKO/
Hinta: 100€ / henkilö, alle 18-vuotias 75€

Kiveko järjestää ensimmäistä kertaa koiraleirin, jossa pääset kouluttautumaan koirasi kanssa ja viettämään aikaa hyvässä seurassa. Leiri on mahtava tilaisuus oppia uutta ja saada uusia oivalluksia yhteiseen tekemiseen koiran kanssa!

Ohjelmassa on koulutusta osallistujien toiveiden mukaan. Rajoitetun osallistujamäärän takia voimme tarjota henkilökohtaista opastusta koiran kanssa toimimiseen. Leirillä painopisteenä on arjen taitojen harjoitteleminen ja koirakon välisen suhteen vahvistaminen. Voimme treenata mm. ohituksia, hihnakäytöstä, luoksetuloa, luvan pyytämistä jne. Luvassa on myös mm. yhteislenkki laavulle, jossa nautimme päiväkahvit. Koiria koulutetaan positiiviseen vahvistamiseen perustuvin keinoin. Kouluttajat ovat Kivekon kouluttajia.

Leirillä tärkeää on koirien hyvinvointi. Huomioithan, että koiralle on raskasta olla vieraiden kanssa pitkä aika yhteisissä tiloissa. Koiran lepo- ja nukkumapaikka kannattaa valita niin, että se tuntuu koirasta turvalliselta. Rajoitetun tilan takia leirille ei voi osallistua aggressiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.

Majoitus leirikeskuksessa on yhteismajoitus sisätiloissa omilla liinavaatteilla. Koirat nukkuvat majoitustilojen lattioilla, omissa häkeissä tai autoissa. Ilmoittautuessasi voit esittää toiveen huoneesta ja/tai huonekavereista. Omaa huonetta emme voi taata kenellekään. Halutessasi voit majoittua omassa teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa. 

Hinta sisältää majoituksen, ruuat (lauantaina: lounas, päiväkahvit ja iltapala, sunnuntaina: aamupala ja lounas) sekä koulutuksen ja muun ohjelman.

Paikkoja leirille on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita vanhemman / huoltajan kanssa. (Jokaisesta osallistujasta tulee täyttää oma ilmoittautuminen.) Jokainen osallistuu leirille omalla vastuulla.

Valitse ilmoittautumisvaihtoehto majoituksen mukaan. 

Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksun maksettuasi saat sähköpostitse lisätietolomakkeen täytettäväksi.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai mietit koirasi soveltuvuutta leirille, ole yhteydessä: outi.roslander@gmail.com.