KIVEKO - Aktiivista koiraharrastustoimintaa vuodesta 1976

Kurssien osallistumisohjeet

Koiran (myös pennun) tulee olla rokotettu. Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiäKoirien rokotukset tarkistetaan kurssin alussa tai kyseisen koirakon ensimmäisellä osallistumiskerralla. Koiran tulee olla rokotettu. Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkieläinpassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset.

Noudatamme Suomen Kennelliiton rokotusmääräyksiä; eli koiralla tulee olla:

 • penikkatautirokotus (kutsutaan myös nelos-/kolmoisrokotteeksi) voimassa. Koiran pitää olla rokotettu penikkatautia vastaan vähintään kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta (koiralle toiseksi eli penikkatautirokote nro 2) tulee kurssin/tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu tehosterokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.
 • rabiesrokote voimassa. Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee kurssin/tapahtuman hetkellä olla kulunut vähintään 21 vrk (kolmen viikon varoaika). Alle vuoden iässä annettu rokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut rokotukset ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti.
 • rokotus kennelyskää vastaan on vapaaehtoinen mutta suositeltavaa ja se uusitaan vuoden välein.

Huomoithan, että mikäli kyseisen rokotteen viimeinen voimassaolopäivä rokotustodistuksen mukaan on täyttynyt: Uudet rokotukset on otettava tehosterokotuksineen ja varoaikoineen (21 vrk ennen kurssin alkua/tapahtumaa).

 1. Kurssille ilmoittautuvan henkilön tulee olla Kivekon jäsen. Uusi ja vanha jäsen, katso maksuohjeet jäsenhakemussivulta!
 2. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Vanhentuneista rokotuksista ei palauteta kurssimaksua, joten tarkistathan koirasi rokotukset varmuuden vuoksi ennen ilmoittautumista.
 3. Juoksuaikaisen nartun kanssa ei voi osallistua kursseille (ainut sallittu poikkeus on agilitykurssit Sporttikoirahallilla, voi tulla treeneihin jos nartulla on koko treenin ajan juoksuhousut päällä).
 4. Koiralla tulee olla kurssikertojen aikana käytössä tukeva panta ja talutin (ei valjaita tai flexiä).
 5. Ota kurssille mukaan paljon koirallesi mieluisia nameja ja/tai leluja palkitsemiseen. Lämpimillä ilmoilla on hyvä ottaa mukaan juotavaa sekä koiralle että omistajalle.
 6. KIVEKO ei vakuuta kurssilaisia, jokainen ihminen ja koira osallistuu omalla vastuullaan. Koiran omistaja on korvausvelvollinen (eläinlääkäri- tai lääkärikulut), mikäli koira vahingoittaa toista eläintä tai ihmistä. Agilityyn tulevalla koiralla tulisi olla fyysinen kunto hyvä.
 7. KIVEKO kiittää saadusta palautteesta. Annathan kurssin päätyttyä palautetta, kiitos!
 8. HUOM! Kurssi voidaan perua, mikäli 50% kurssin osallistujamäärästä ei olla saatu kokoon viimeistään viikkoa ennen kurssin aloitusta. Peruuntumisesta ilmoitetaan kurssilaisille henkilökohtaisesti. Kurssimaksu palautetaan kuukauden sisällä.
 9. Ilmoittautuminen ja maksaminen kaikille kursseille tapahtuu Kivekon Holvi-verkkokaupassa osoitteessa https://holvi.com/shop/KIVEKO/ Muuta erillistä kurssivahvistusta ei lähetetä.
 10. KURSSI TÄYNNÄ? Voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua kurssille, joka on verkkokaupan mukaan  täynnä täyttämällä JONOTUSLOMAKE.

 

Teknisissä kysmyksissä laita viesti osoitteeseen nettivastaava@kiveko.net.

Osoitteesta kurssivastaava@kiveko.net voi tiedustella koirallesi sopivia kursseja sekä lähettää kurssitoiveita.

Toiveita koulutuspäivistä ja tapahtumista otetaan mielellään vastaan jäseniltä sähköpostitse hallitus@kiveko.net