Viime keväänä tarjosimme ensimmäistä kertaa jäsenillemme lampaiden paimennusta, ja nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan sitä uudestaan!
Tervetuloa kokeilemaan paimentamista lampailla koirasi kanssa  Woollandian tilalle Somerolle la 27.11.2021. Päivä alkaa kello 9, mutta aika tarkentuu kun saamme osallistujamäärän selvittyä. Paimennuspäivään voivat osallistua kaikki koirat ikään ja harrastustaustaan katsomatta, kunhan koira kuuluu paimennusrotuihin. Harjoitukset suunnitellaan ja toteutetaan koirakkokohtaisesti, joten mitään aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Myös vähintään 4kk ikäiset pennut voivat osallistua.
Päivän aikana kukin koira pääsee treenaamaan lampaille kaksi kertaa. Toisten harjoituksia seuraamalla oppii myös! Kouluttajana toimii  Kaisla-Maria Hakala.
Hinta on 39€ /koira ja hlö ja ilmoittautuminen on sitova. Kuunteluoppilaat maksavat 5€ .
Päivän pituus riippuu koirien määrästä, mutta varaudu vähintään puolen päivän tapahtumaan.
Kurssille ilmoittautuneet saavat tarkemmat ohjeet ja aikataulutuksen marraskuun alussa.
Tapahtumaan ilmoittautumisaika on lyhyt. Kun maksat kurssin Holviin, varmistat paikkasi heti. Ilmoittautumiset viimeistään 20.10.2021. https://holvi.com/shop/KIVEKO/
HUOM kirjoita lisätietokenttään koiran rotu, aikaisemmat paimennuskokemukset sekä lisähenkilöiden määrä.
Peruutustapauksissa maksua ei palauteta, mutta voit yrittää myydä paikkasi jollekin muulle. Voimme yrittää auttaa paikan myymisessä eteenpäin, mutta emme voi luvata, että saamme sen tehtyä.
Lisätietoja voit tiedustella Kivekon sihteeriltä Aulilta, s-posti: sihteeri@kiveko.net