Laumakävelyt (5 krt)

Laumakävelyt järjestetään lokakuussa sunnuntaisin 2.10., 9.10, 16.10., 23.10 ja 30.10.2016. Kokoontuminen Kivenlahden Valintatalon parkkipaikalla klo 11.00. Kävely päättyy uuden koirapuiston läheisyyteen ja kestää osallistujien toiveiden mukaan n. 0,5-1,5 tuntia.

Laumakävelyt ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia, joihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Tarkoitus on tehdä kävelylenkki yhdessä muiden koirakoiden kanssa. Kyseessä ei ole varsinainen koulutustapahtuma (ohjaajalla oma koira mukana), joten koira tulee olla lenkittäjän hallinnassa.

Kävelyllä pidämme jokaisen koiran kytkettynä ja kunnioitamme muiden koirien oman tilan tarvetta. Kysythän siksi aina etukäteen onko koirallasi lupa tervehtiä muiden osallistujien koiria, kiitos! Laumakävely on erinomainen tilaisuus siedättää ja halutessaan tutustuttaa koiraasi muihin koiriin (mm. yli-innokkaat, arat ja epävarmat koirat). Ellet halua, että koirasi tervehtii muita koiria, tai että haluat muiden antavan teille tilaa, voit kiinnittää keltaisen nauhan koirasi hihnaan. Tervetuloa mukaan ulkoilemaan yhdessä!

Osallistujien toiveista laumakävelyitä voidaan ehkä järjestää myös marraskuussa, siinä tapauksessa sunnuntaisin klo 11. Tästä mahdollisesta jatkosta ilmoitetaan lähempänä erikseen.

IMG_0134

Laumakävely keväällä 2016.