Aktiivista koiraharrastustoimintaa

Talvi 2019

KURSSIEN ILMOITTAUTUMISEN LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Sinun tulee olla KIVEKO:n jäsen voidaksesi ilmoittautua kursseille. Tutustuthan myös osallistumisohjeisiin ennen ilmoittautumista. Voit ilmoittautua jonoon jo täynnä olevalle kurssille. Jos on kysyttävää kursseista ota yhteys sähköpostitse kurssivastaava@kiveko.net

Kivenlahden koirakerho ry:n pentu- ja arkitottelevaisuuskurssit pidetään Espoon Koirakeskuksessa, lämpimässä sisätilassa, Olarissa.

Huom! sisäänkäynti tilaan Simo Järvisen aukion kautta (piirretty karttaan).

 

Osoite: Sammalkalliontie 5, katutaso (https://goo.gl/maps/T8hsLSJbwVJ2)

Pysäköinti: Sammalkalliontien alaparkkipaikalla (yleinen parkki heti tien alussa sekä Olarin huollon edessä), lähiympäristön kadunvarsilla ja Olarin koululla Olarinniityntien päässä tennishallilla
Koulutustilaan tullessa ulkojalkineet jätetään eteiseen, ota halutessasi sisätossut mukaan.

 

TOKO-treeniryhmä (5 krt)

Harjoitukset pidetään sunnuntaisin 27.1. – 24.2.2019 klo 13.00 – 14.00.
Paikka: Espoon Koirakeskus, Sammalkalliontie 5, Olari Espoo.

Hinta: 50€

Tokon treeniryhmän kerroista puolet on ohjattuja ja puolet itsenäistä harjoittelua. Kurssilla harjoitellaan alokasluokan liikkeitä ja tehdään kokeenomaisia harjoituksia koiran tason mukaan. Koiran on osattava vähintään perusasiat kuten luoksetulo, perusasento ja paikallaolo. Treeniryhmä sopii hyvin tokon alokasluokassa kilpaileville ja kilpailemaan tähtääville koirakoille.
Arkitottelevaisuuskurssi (4 krt)

Harjoitukset pidetään sunnuntaisin 3.3., 10.3., 17.3., 24.3.

klo 17.00–17.45 Hinta: 50€

Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta ja arkielämän sujuvuutta koiran kanssa. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille. Koiran motivoinnin perusteet ja kontaktin saaminen on hyvä olla vähintään perusteiden tasolla. Tämä kurssi on sopiva jatko esimerkiksi pentukurssin käyneille.
Pentukurssi (4 krt)

Ajankohta: Sunnuntaisin 20.1., 27.1., 3.2., 10.2.

klo 17–17.45

Hinta: 50€

Kurssilla käydään läpi koiran kontaktia, palkitsemista, sosiaalistamisen tärkeyttä ja perustottelevaisuusliikkeitä. Tavoitteena  harjoitella arkielämän sujuvuutta koiran kanssa. Kurssi on tarkoitettu pennuille ja nuorille koirille (alle 2v). Ei edellytetä aiempaa kurssikokemusta.

 

AGILITY

Agility-kurssit pidetään Niinu Agility Sport -hallilla, Juvanmalmilla os. Läntinen Teollisuuskatu 18, Espoo.

Viikottaiset ohjatut ratatreenit kehittävät sekä koiran että ohjaajan agility-osaamista kaikkein monipuolisimmin. Voit opetella ohjaustekniikoita ja ryhmitystä sekä opettaa koiralle este-fokusta ja -osaamista. Tarjolla joka viikko uusi valmentajan teille suunnittelema rata. Voit itse valita, missä asiassa haluatte kehittyä kulloinkin eniten.

Tunnin alussa on ensin yhteinen rataan tutustuminen ja rata julkaistaan Niinun fb-ryhmässä etukäteen: https://www.facebook.com/groups/niinuagilitysport/

Agility jatko (6krt)

Kivenlahden koirakerho järjestää ensimmäistä kertaa agility-kurssin yhdessä Niinu Agility Sportin kanssa. Tunti räätälöidään koirakon tason mukaan, mutta osallistujilta edellytetään agilityn alkeiden hallitsemista, ja että koira pysyy ohjaajan hallinnassa.

Satu Sinisalo on agility-ohjaamisen ammattilainen. Hän on kouluttajana positiivinen ja kannustava, mutta samalla myös jämäkkä ja rehellinen. Vaikka Satu harrastaakin agilityä tavoitteellisesti, pysyy hänellä aina pilke silmäkulmassa. Satu vahvuusalueita ovat erityisesti rytmitys, perusohjaustekniikat, radanluku, esteosaaminen ja koirakon yhteistyö.

Ajankohta:  Ryhmä 1: Tiistaisin 8.1., 15.1., 22.1., 29., 5.2., 12.2.

Ryhmä 2: Tiistaisin 19.2., 26.2., 5.3., 12.3., 19.3., 26.3.

klo 18.00 – 19.00

Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 30.11. Kurssi ei toteudu, ellei 4 koirakkoa tule mukaan.

Hinta: 186€