Aktiivista koiraharrastustoimintaa

Talvi 2020

Tervetuloa mukaan Kivenlahden koirakerho ry:n talven toimintaan!

Sinun tulee olla KIVEKO:n jäsen voidaksesi ilmoittautua kursseille. Tutustuthan myös osallistumisohjeisiin ennen ilmoittautumista.

Jos Sinulla on kysyttävää kursseista, ota yhteyttä kurssivastaavaan: kurssivastaava@kiveko.net

Jos kurssi, jolle haluat ilmoittautua, on täynnä, voit ilmoittautua jonoon lähettämällä kurssivastaavalle sähköpostia.

Uutta! Nosework-kurssi
Ajankohta: Joka toinen sunnuntai 23.2., 8.3., 22.3., 5.4., 19.4. yhteensä 5krt. Klo 17.00-18.00.
Hinta: 120€ (ilmoittautumiset tammikuun loppuun mennessä)
Paikka: Tassutreeni, Karapellontie 4 C b, 02610 Espoo

Tervetuloa Tassutreenin toteuttamalle Nosework-kurssille. Kyseessä on hajutyöskentelylaji, joka sopii jokaiselle koiralle ja koiran ohjaajalle. Laji ei edellytä koiralta tai ohjaajalta erityisiä taitoja. Noseworkissa koiralle opetetaan haju (ensin eukalyptus, sitten laakerinlehti ja laventeli) joka koiran tulee pystyä löytämään ja kertomaan ohjaajalle löydöstään.

 

Kaikille alkuvuoden kurssille osallistuville ja myös muulle jäsenistölle tarjotaan veloitukseton koiran kouluttamiseen ja motivointiin liittyvä luento ke 15.1.2020 klo 18.30 alkaen Entressen kirjastolla Espoon Keskuksessa. Luennolle osallistuminen edellytetään kaikilta pentukurssin osallistujilta. Luennoitsijana toimii koirankouluttaja Outi Roslander. Muiden kun pentukurssiosallistujien pyydetään ilmoittautumaan os. kurssivastaava@kiveko.net. Luennolle ei oteta koiria.

Kurssipaikka: Espoon Koirakeskuksella (Sammalkalliontie 5, Olari)

 

Pentukurssi alkaa luennolla ke 15.1. klo 18.30-19.45 Entressen kirjaston neuvotteluhuoneessa, Siltakatu 11. Luennolle osallistutaan ilman koiria.

Ajankohta: Keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, 22.1., 29.1., 5.2., 12.2., 26.2.
Hinta: 70€ (sis. luennon)
Pentukurssilla käydään läpi koiran kouluttamista palkitsemiseen perustuvilla menetelmillä. Kurssilla harjoitellaan koiran kouluttamista ja opetetaan pennulle tärkeitä arkielämän taitoja. Jotta jokainen saa kurssista mahdollisimman suuren hyödyn, kurssin sisältö suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa.  Kurssi on tarkoitettu pennuille (ja nuorille koirille, alle 1v). Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kurssikokemusta. HUOM! Käytännön kurssikerroille osallistuminen edellyttää alkuluennon käymistä.

Kurssivastaava Outi Roslander, apuohjaaja Virve Ukkonen

 

Arkitottelevaisuuskurssi 

Ajankohta: Keskiviikkoisin 18.30-19.30, 4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4.
Hinta: 60€

Kurssilla käydään läpi perustottelevaisuutta ja arkielämän sujuvuutta koiran kanssa. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille. Koiralla ei tarvitse olla aikaisempaa kurssikokemusta, mutta arkitottis sopii hyvin myös pentukurssin jatkoksi.

Kurssivastaava Anna-Maija Moilanen, apuohjaaja Marianne Peltonen