KIVEKO jäseneksi

Jäsenyys oikeuttaa osallistumaan Kivenlahden koirakerhon (KIVEKO) järjestämille kursseille. Yhdistyksen jäsenenä saat sähköisen jäsenkirjeen, missä kerrotaan KIVEKO-kuulumisia menneistä ja tulevista tapahtumista. Kerhomme on järjestänyt monipuolista koirankoulutusta ja koira-aiheisia tapahtumia vuodesta 1976. Voit seurata KIVEKO:n toimintaa myös Facebookissa.

 

Liittymisohjeet
  1. Lue yhdistyksen säännöt.
  2. Valitse jäsenyysluokka: Varsinainen jäsen (15€/vuosi), juniorijäsen (8e/vuosi) tai perhejäsen (8€/vuosi). Perhejäseneksi voi liittyä henkilö, joka asuu samassa paikassa varsinaisen jäsenen kanssa.
  3. Tutustu allaolevaan henkilötietolain mukaiseen rekisteriselosteeseen.
  4. Maksa Kivekon verkkokaupassa kalenterivuosikohtainen jäsenmaksu. Verkkokaupan löydät osoitteesta: https://holvi.com/shop/KIVEKO/section/jasenmaksut/
    VINKKI: Maksajan tiedoissa riittää maksajan nimi ja sähköpostiosoite vahvistusta ja kuittia varten.
  5. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota pikaisesti yhteys yhdistyksen taloudenhoitajaan sähköpostitse, taloudenhoitaja@kiveko.net.
  6. Saatuasi vahvistuksen verkkokaupasta (sähköpostitse) pääset ilmoittautumaan kursseille ja yhdistyksen muuhun toimintaan.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää yhdistyksestämme, lähetäthän sähköpostia os. sihteeri@kiveko.net

 

Rekisteriseloste Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Kivenlahden koirakerho – Stensviks hundklubb KIVEKO ry. (y-tunnus 2492500-8)

Rekisterin nimi: Kivenlahden koirakerho – Stensviks hundklubb KIVEKO ry. jäsenrekisteri

Rekisterinpitäjä: Kivenlahden koirakerho – Stensviks hundklubb KIVEKO ry. Taloudenhoitaja, taloudenhoitaja@kiveko.net

Rekisteriasioita hoitava henkilö: Yhdistyksen sihteeri, sihteeri@kiveko.net. Kurssisihteeri, kurssivastaava@kiveko.net.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus jäsenrekisteri on käytössä yhdistyksen sääntöjen 4§ velvoittamana. Jäsenrekisterin tarkoituksena on ylläpitää tietoja yhdistyksen jäsenistä. Osoitetietoja käytetään yhdistyksen sihteerin toimesta tehtävään yhteydenpitoon jäsenistölle (pääsääntöisesti sähköpostilla, tai perinteisellä postilla).

Mikäli osallistumismaksu yhdistyksen tapahtumiin on jäsenille edullisempi tai edellyttää jäsenyyttä, varmistetaan jäsenyys jäsenrekisteristä rekisteriasioita hoitavan henkilön tai rekisterinpitäjän toimesta. Juniorijäseniltä (alle 18-vuotiaat) kysytään jäsenen ikä henkilön kelpoisuuden varmentamiseksi.

Yhdistyksen koulutuksiin ilmoittautuneiden tiedot (jäsenen nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) toimitetaan kurssivastaavalle ja kurssin kouluttajille, jotta he voivat toimittaa osallistujille osallistumiseen tarvittavat tiedot.

Jäsenrekisterin ja kurssi-ilmoittautumistietojen säilytysaika on maksimissaan kaksi (2) vuotta, minkä jälkeen tiedot hävitetään.

Rekisterin tietosisältö Rekisteriin on tallennettu jäsenen nimi, syntymävuosi (juniorijäsen), puhelinnumero, jäsentyyppi (varsinainen/nuoriso/perhejäsen) osoite sekä sähköpostiosoite. Säännönmukaiset tietolähteet

Yhdistykseen liittyvät henkilöt antavat itse jäsenrekisteriin liitettävät tiedot jäsenhakemuksen yhteydessä. Jäsen liitetään jäsenrekisteriin jäsenmaksun suorituksen jälkeen.

Tietolähteinä käytetään ainoastaan jäsenten itse yhdistykselle ilmoittamia tietoja jäsenen liittyessä yhdistyksen jäseneksi. Jäsen liitetään jäsenrekisteriin jäsenmaksusuorituksen jälkeen.

Jäseneksi liitytään ostamalla kalenterivuosikohtainen jäsenyys Holvi-verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/KIVEKO/

Tietojen säännönmukaiset luovutukset Jäsenrekisteri on kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan yhdistyksen taloudenhoitajan ja sihteerin hallinnassa. He ylläpitävät ja hallinnoivat jäsenrekisterin muutoksia. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Kivenlahden koirakerho – Stensviks hundklubb KIVEKO ry ei ole tietojen siirtoa EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet Sähköinen jäsenrekisteri säilytetään Holvi-verkkokaupassa sekä rekisteristä otettu varmuuskopio on tallennettu yhdistyksen sihteerin tietokoneella. Tietokoneet, joilla jäsenrekisteriä käsitellään ovat salasanasuojattu ja turvattu palomuurilla. Tietokoneille on pääsy ainoastaan taloudenhoitajalla ja sihteerillä.