Aktiivista koiraharrastustoimintaa

Toimintavuosi 2015

IMG_0528

Toimintasuunnitelma 1.1.2015–31.12.2015

Kivekon tavoite on järjestää  innostava ja positiiviseen vahvistamiseen perustuva koirankoulutusta jäsenilleen. Näin koiran ja omistajan arki tulee helpommaksi ja koirasta tulee yhteiskuntakelpoinen. Tämän lisäksi järjestetään koko perheen tapahtumia ja luentoja liittyen koirien hoitoon, kasvatukseen ja koulutukseen.

 

Yhdistyksen kokoukset ja jäsenistö 

Sääntömääräiset kokoukset järjestetään keväällä ja syksyllä Kivenlahdessa tai sen lähialueilla.Hallitus kokoontuu noin 10 kertaa vuodessa, tarpeen mukaan.

 

Talous 

Varojen keruu tapahtuu pääasiallisesti jäsenmaksuja ja kurssimaksuja keräämällä. Lisäksi varoja saadaan yksittäisistä tapahtumista kuten Match Showsta. Talousarvio määrittää talouden raamit, joita hallitus noudattaa. Taloudessa pyritään tarkkaan harkintaan.

 

Muuta

Lisäksi järjestetään yksittäisiä tapahtumia esim. retki Hyvinkään koirakylpylään. Tavoitteena on kehittää myös nuorisotoimintaa.

 

Tiedottaminen 

Tiedottamiseen käytetään koirakerhon jäsenille lähetettäviä jäsentiedoitteita sekä kotisivuja. Lisäksi tiedottamiseen käytetään koirapuiston ilmoitustaulua silloin kun se on mahdollista.

Kursseista tiedotetaan myös mm. lähialueiden koirapuistoissa, eläintarvike- ja ruokakaupoissa.

Sääntömääräiset kokousten kutsut lähetetään sähköpostitse tai kirjeitse.